Laten we het anders doen...

Bij ATAPI geloven we in maatwerk. Websites opleveren met opensource CMS-systemen als Joomla of Wordpress doen we niet. ATAPI gebruikt alleen haar eigen ontwikkelde CMS systeem. Dit stelt ons namelijk in staat om een website te realiseren die precies voldoet aan uw wensen en bovendien later eenvoudig uit te breiden is met nieuwe functionaliteiten. Dit zonder dat we rekening moeten houden met de (on)mogelijkheden van bestaande software.

Het bijzondere is bovendien dat ATAPI dit voor scherpe prijzen kan aanbieden. Wist u dat wij een volledig beheerbare website kunnen leveren vanaf EUR 495,- ex btw?

Ook kunnen wij u volledig ontzorgen. We ontwikkelen niet alleen uw website, maar verzorgen ook (eventueel met onze partners) fotografie en het opstellen van teksten.

Webhosting

Uw website moet uiteraard online worden geplaatst. Dit kan gebeuren bij uw bestaande partner, maar u kunt er ook voor kiezen om ATAPI dit te laten uitvoeren. ATAPI beschikt over een eigen webhostingomgeving én 20 jaar ervaring. Verwacht u veel bezoek op uw website? Dan kan ATAPI zelfs volledige clusteromgevingen voor u opleveren.

Service-abonnement

ATAPI biedt service-abonnementen aan om uw (door ATAPI) ontwikkelde website periodiek te laten onderhouden, of te voorzien van updates of kleine aanpassingen. Het leuke is dat wij ook uw bestaande website kunnen onderhouden, verhuizen of migreren. Neemt u contact met ons op voor alle mogelijkheden én scherpe tarieven!