Security

U heeft het wellicht ooit wel eens gezien: u bezoekt een website en uw anti-virussoftware waarschuwt u voor een potentieel gevaarlijke website. Dit komt omdat de website is gebouwd met verouderde (vaak niet geupdate) software, of dat er door fouten in de code misbruik van de betreffende site gemaakt kan worden.

ATAPI kan u hierbij van dienst zijn. Uiteraard kunnen wij ervoor zorgen dat een gehackte website weer veilig wordt, maar liever voorkomen wij dat dit gebeurd. Om die reden kunnen wij bijvoorbeeld een uitgebreide controle uitvoeren op uw website. Daarbij staan we even in de schoenen van de 'hacker', en proberen we met diverse tools 'achterdeurtjes' in uw website te vinden. Na afloop ontvangt u een uitgebreide rapportage met onze bevindingen.

Voor bovengenoemde scan vragen wij eenmalig een bedrag van EUR 195,- ex btw. Vanzelfsprekend is het wel noodzakelijk dat u toegang tot de bewuste website heeft. Eventueel kunnen we deze controle ook als abonnement aanbieden. Voor een vast bedrag per maand ontvangt u maandelijks of per kwartaal een rapportage.