Onze projecten

Atapi heeft in de loop der tijd een fraaie collectie websites, webapplicaties en domotica oplossingen opgeleverd. Op dit moment zijn er bovendien diverse leuke projecten in ontwikkeling! Een greep uit wat Atapi afgelopen tijd heeft ontwikkeld:

SecureFood
SecureFood is een platform wat in eerste instantie is ontwikkeld voor visspeciaalzaken, maar ook ingezet kan worden in alle andere food-gerelateerde winkels. SecureFood zorgt voor een volledig papierloze werkomgeving, inclusief volledige ontzorging op het gebied van HACCP! Meer informatie en tarieven: https://www.securefood.nl

Home Automation
Atapi ontwikkelde, op basis van eigen modules, een compleet home-automation systeem. Het systeem draait in de basis Domoticz, maar is voorzien van een eigen webapp interface en ondersteuning voor praktisch alle slimme apparaten die er in huis te vinden zijn.

Wijkregister Steenbergen
Atapi ontwikkelt meerdere websites per maand. Voor de spreekwoordelijke 'bakker op de hoek' tot geavanceerde websites met tal van multimedia- en databasefunctionaliteit. Een bijzondere van begin dit jaar is Wijkregister Steenbergen. Via deze site komt u meer te weten over de historie van een adres in Steenbergen en de (hoofd)bewoners ervan. De database bevat op het moment van schrijven meer dan 8000 adressen, 6000 bewoners en bezit een beeldbank met meer dan 400 foto's. Atapi ontwikkelde in opdracht het design en alle achterliggende techniek.

Wachttv.nl
Atapi ontwikkelde een platform waarbij op een TV toestel informatie kan worden weergegeven in iedere publieke ruimte. Inclusief achterliggend controlepaneel. Meer informatie en tarieven: https://www.wachttv.nl

Webhosting
Hoewel het geen core-business is, hebben afgelopen jaar tientallen klanten gekozen voor webhosting door Atapi. Ons webhostingplatform is verdeeld over twee verschillende datacenters, en is opgebouwd uit servers met snelle SSD harddisks. Backups worden automatisch gemaakt en opgeslagen op een veilige locatie. Uiteraard staat alle data van Atapi in Nederland.